A Gáspár Mérnöki Iroda 1991-ben alakult. Főbb tevékenysége a tervezés, valamint műszaki bonyolítás (pályáztatás, műszaki ellenőrzés, műszaki vezetés). Kezdetben mint családi vállalkozás tevékenykedett, főleg kisebb épületek tervezésével foglalkoztunk. A piac kedvező alakulásának köszönhetően az iroda folyamatosan bővült, és a feladatok eltolódtak a nagyobb épületek tervezése felé. Jelenleg az iroda 18 főállású dolgozóval rendelkezik, melyből 10 fő építész.

A Gáspár Mérnöki Iroda célja, hogy belföldön, illetve részben külföldön egyaránt jegyzett mérnöki irodává váljon, valamint jelenlegi pozícióját, piaci részesedését megerősítse, bővítse. E cél elérése érdekében a Gáspár Mérnöki Iroda működése alapkövetelményévé tette a vevői igények mind magasabb szintű kielégítését, versenyképes, magas színvonalú minőségi szolgáltatás nyújtását, valamint a minőségi munkavégzést, a vonatkozó jogszabályoknak, szabványoknak megfelelően. Így biztosítja vevői megelégedettségét, dolgozói megélhetését, a társaság tartós piaci jelenlétét.

Kölcsönösen előnyös kapcsolatok kialakítására törekszik, az esetleges igény és elégedettség-változások gyors észlelése, a szükséges javító, megelőző intézkedések meghozatala érdekében. A társaság rendelkezik olyan innovációs potenciállal, mely lehetővé teszi azoknak a technológiai újításoknak a bevezetését, melyek támogatják céljai megvalósulását.

A társaság vezetése és dolgozói elhivatottak a magas színvonalú, minőségi szolgáltatás iránt, melyhez rendelkezésre állnak a megfelelő anyagi, tárgyi eszközök, valamint a kvalifikált humán erőforrás. A társaság célja ezen eszközök és erőforrások folyamatos fejlesztése. A társaság vezetése elkötelezett az ISO 9001:2000 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer működtetése iránt, és biztosítja a szükséges feltételeket.
iroda    
a könyv    
épületek    
belsőépítészet    
kapcsolat    
diavetítő    
bemutatkozás    
vezetőség    
munkatársak    
életképek    
Gáspár Péter - Őszintén (pdf)  
A PANBAU Regionális Építőipari Klaszter bemutatása (pdf) Developed by Y'Solutions
A PANBAU Regionális Építőipari Klaszter tagjainak bemutatása (pdf) Copyright © 2008-2013. Gáspár Mérnöki Iroda. Minden jog fenntartva.